ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Είμαστε δύο φίλοι ο Αποστόλης Μηντελής και ο Γρηγόρης Τζουμερκιώτης από την Κοζάνη οι οποίοι συν επαρμένοι από την κοινωνία των μελισσών και τρέφοντας μεγάλη αγάπη για την φύση στήσαμε εδώ και μερικά χρόνια το μελισσοκομείο μας στην Κοζάνη.
Τα πρώτα μυστικά της μελισσοκομίας τα μάθαμε από παλαιότερους φίλους μελισσοκόμους, στη μελισσοκομία όμος ποτέ δεν ολοκληρώνεσαι, απλά με την πάροδο του χρόνου και την τριβή στο αντικείμενο βελτιώνεσαι.
Αυτό κάνουμε και εμείς έχοντας μεγάλη όρεξη για μάθηση, πράγμα που το αποδεικνύουμε καθημερινά. Εκτός από την πρακτική εξάσκηση που κάνουμε στο μελισσοκομείο μας έχουμε παρακολουθήσει δύο μέχρι στιγμής  τριήμερα σεμινάρια στο Εργαστήριο Μελισσοκομίας-Σηροτροφίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και παράλληλα έχουμε στη βιβλιοθήκη μας μεγάλο αριθμό μελισσοκομικών συγγραμμάτων.
Τέλος με το blog μας το "Γλυκό θησαυρό", θέλουμε να προβάλουμε την αξία του μελιού και όλων των προϊόντων της μέλισσας στους φίλους μας και στο ευρύ κοινό και να συμβάλλουμε έτσι και εμείς με τον τρόπο μας, ούτως ώστε το καλό ελληνικό μέλι να είναι καθημερινή διατροφική συνήθεια του κάθε Έλληνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου